HTML

lolliblog

Friss topikok

  • Liliomlány: :( (2012.01.25. 13:44) viharrok közti csönd
  • laviolettelapin: talán ez is inkább csak tapasztalat.( -i úton szerzett tudás? ) mindenesetre köszönöm (2012.01.18. 12:44)
  • Liliomlány: én mindenkinek a Nyitott szemmel szeretni-t tudom ajánlani :) (2012.01.16. 16:16)
  • dremily: Ha ezeket tudod, és szenvedsz tőle, akkor mért nem zárod ki az éltedből? Mert szereted, ... (2012.01.10. 12:29) beszélgetés
  • Liliomlány: oké ^^ igen, cica :) de a többi állatkát is nagyon szeretem :) (2011.12.31. 11:16) én is beszállok a játékba!! (:

Címkék

2011.12.14. 14:13 lillakis

megírod az emailt, majd a küldés gombra tolod az egeret. gondolkodsz, küldjem, neküldjem. egy dühben -fájdalomban tocsogó email.. nincs értelme.. de tudnia kell.. bár úgysem érdekli.. de legalább tudná.. de .. a végén nem küldöd el. mert arra több érved van. mert nem is akarod elküldeni, mert nem akarod bántani, csak szeretnéd, ha tudná, hogy bántott, és fáj, és vígaszra szorulsz és biztonságra. és szeretetre.

nem küldöd el, mert félsz, hogy azzal végetérne. félsz, hogy a válasszal is csak bántana. vagy ami még rosszabb, nem válaszolna..

így, csak elmented, hogyha mégis úgyéreznéd, hogy el kell küldened, megtehesd. de a szíved mélyén tudod, hogy az a levél örökre piszkozat marad.

és lejátszódik benned az összes milenneha. mi lenne ha elovlasná és mégis kedvesen válaszolna..mi lenne ha megértené a dühödet, a fájdalmadat, ha a támadásodra nem támadna vissza. mi lenne ha mégis bizonyítani tudná, amit el akarsz hinni, de sehogysem tudsz, mert a körülmények nem engedik.. persze ha ezt kérnéd, a fejedhez vágná, hogy nem tartozik semmiféle bizonygatással neked. igaza lenne, neked nem. de önmagának igen, ha már elszúrta ismét a bizalmat, rendbe hozhatná.
mi lenne ha elolvasná, és annyira megharagudna, hogy soha nem békülne meg.. hazajönne este és összepakolna, azt mondaná, most elmegyek, égveled, veletek. mi lenne ha nem csak mondaná, meg is tenné? mi lenne ha többet nem látnád, azért mert elküldted az emailt, azért mert ismét nem bíztál benne, azért, mert ismét okot adott, hogy ne bízz.. vajon egész életében téged hibáztatna érte? vagy egyszer felhívna, hogy neharagudj, hogy ő sem hinne a helyedben? mi lenne, ha túl kéne élned azt, hogy elhagyott? megtennéd? vagy a könnyebb út..? és az könnyebb? és ott lenne a sírodnál? vagy gyűlölne, mert nem fer amit csináltál?
és mi lenne, ha elolvasná és úgy csinálna, mintha nem is olvasta volna? azt hinnéd, hogy nem is ért meg? és igazad lenne.. és ... melyik fájna jobban...?
...

és csak kérdések vannak, válaszok nincsenek. csak állítások vannak, alátámasztások nincsenek. csak bizalom kellene, de bizonyítékok nincsenek.. ha csak egyszer veszett volna el a bizalom.. de százszor elveszet..


"Sose haragudj meg arra,
Ki durva szóval megsebez.
Tudom jól, hogy fáj a sértés,
Valld be, a fontos mégsem ez.
Hidd el nekem, senki sem rossz,
Hidd el jók az emberek,
Valakiért mindenki harcol,
Valakit mindenki szeret.. " Victor Hugo

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laviolettelapin.blog.hu/api/trackback/id/tr826350487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liliomlány 2011.12.20. 16:20:00

mikor én mondom azt, hogy "senki sem rossz", mert senki sem születik gonosznak, nincs olyan hogy ördög, olyan sincs, hogy jó-rossz, nincs menny se pokol, mert ezeket mind mi találtuk ki, általában hülyének néznek őrült és elmebajos emberek vannak, gonoszak nem, kompen

Liliomlány 2011.12.20. 16:20:42

sokan azzal bántanak meg másokat, hogy a saját kicsinységüket, komplexusukat kompenzálják

laviolettelapin 2011.12.30. 22:24:14

hát igen. és van hogy valaki még csak nem is alakul rosszá vagy gonosszá de mégis mindíg bánt. hiába nem akarja. igazából mind bántunk valakit. néha meg nem is tudunk róla..
süti beállítások módosítása