HTML

lolliblog

Friss topikok

  • Liliomlány: :( (2012.01.25. 13:44) viharrok közti csönd
  • laviolettelapin: talán ez is inkább csak tapasztalat.( -i úton szerzett tudás? ) mindenesetre köszönöm (2012.01.18. 12:44)
  • Liliomlány: én mindenkinek a Nyitott szemmel szeretni-t tudom ajánlani :) (2012.01.16. 16:16)
  • dremily: Ha ezeket tudod, és szenvedsz tőle, akkor mért nem zárod ki az éltedből? Mert szereted, ... (2012.01.10. 12:29) beszélgetés
  • Liliomlány: oké ^^ igen, cica :) de a többi állatkát is nagyon szeretem :) (2011.12.31. 11:16) én is beszállok a játékba!! (:

Címkék

elég dühös vagy..

2011.12.14. 03:54 lillakis

ahhoz hogy rendet rakj?

a magamfajta káosz-emberek nemigen tesznek rendet. sem maguk körül, sem az agyukban, sem a lelkükben, sem sehol, és nem is tervezgetik de ha igen, akkor arra nyomós okuk van. az ilyen emberek nem pakolásznak, csakúgy, hogy valami a helyén legyen. azonban mindíg mindent megtalálnak, pont ott ahol hagyták őket, feltéve, ha a többiek sem nyúlnak hozzá.

de mégis van az az indok, ami miatt a magamfajta is rendettesz időnként (jegyezném itt meg, hogy igencsak hosszú időnként..)
ez az ok pedig nem más, mint ha feldühítenek, kiborítanak. valamiért ha maximumra felmérgelnek, és máshogy nem töltöm ki, akkor pakolni kezdek és haragelmúlásig vagy végkimerülésig pakolok és pakolok. persze sem közben, sem utána nem mondaná meg senki a világon, hogy ott valaki éppen rendet tesz/tett, de az nem azért van, mert nem az a cél, hanem azért mert a magamfajta képtelen igazi rendet tenni. csupán új rendszert visz a káoszába, amit igazából ismét csak ő ért. több oka is van, hogy a rendrakás végeredménye sehogysem rend.. például az, hogy sosincs vége.. rendszerbe teszed, hogy majd összerendezgeted, ezeket még kiválogatod, azoknak még helyet kell csinálni.. és így tovább. azután ha ez megvan helyet keresel az egyik kupacnak amit direkt ahhoz gyüjtöttél ki, viszont akkor találsz valami nem oda illőt, vagy eszedbe jut egy jobb rendszerezés.. szóval a végén csak kupacok vannak mindenütt, amivel nem tudsz mit kezdeni továbbra sem.
vagy ott van a mindíg kevés hely- dolog. mivel a káoszozók gyüjtögetők is, nem létezik akkora hely ami elég volna a sok cifet-cafat jegyzetkének, papírkának, emléknek, kütyünek, meg vicikvacaknak, amik természetesen kidobhatatlan kincsek, vagy még kellenek valamire. ha több a hely, több dolgot tartassz meg.. és így tovább, pedig nem is direkt. ha mégis szelektálsz, többzsáknyi szemetet dobsz ki, és a szobán meg sem látszik, hogy akár egy valamitől is megváltál volna. nem odavissza valahogy ez a dolog.
ezenkívül még ott van az is, hogy aki káosz-ember, az képtelen renden kiigazodni, vagy éppen megtartani azt.. és még számos- számos oka van..

szóval gyakorlati haszna nincs a dolognak, de mégis időről időre megtörténik, hogy a káoszosok is rendet tesznek. de ha ez bekövetkezik, Ti, többiek, ébredjetek rá, hogy ennek nem örülni kell. itt bizony a háttérben valami nagyon-nagyon nagy baj van!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://laviolettelapin.blog.hu/api/trackback/id/tr696350493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rege Ata 2011.12.16. 15:13:15

"Asztalán pazar rend van, asztalában csuda káosz" ;-D
süti beállítások módosítása